Werken bij Vilto.nl
Meteen naar de content

Lente Sale: Kortingen tot 50%

  Werken bij Vilto.nl

  Ben jij een gemotiveerde en toegewijde persoon die een spannend en groeiend team wil versterken? Kijk dan niet verder dan vilto.nl!

  Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die onze passie voor uitmuntendheid, innovatie en klanttevredenheid delen. Als online winkel die de beste producten naar onze klanten wil brengen, zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons te helpen onze doelen te bereiken en te blijven groeien.

  Of je nu geïnteresseerd bent in marketing, verkoop, klantenservice of een ander gebied van expertise, wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving die hard werken, creativiteit en initiatief beloont. Ons team is divers, inclusief en ondersteunend, en we zetten ons in om onze werknemers de training, middelen en mogelijkheden te bieden die ze nodig hebben om te slagen en te gedijen.

  Dus, als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en deel wilt uitmaken van een team dat uw vaardigheden en bijdragen waardeert, moedigen wij u aan te solliciteren naar een functie bij ons. Wij bieden concurrerende salarissen, flexibele uren en een reeks voordelen en extraatjes, waaronder een ziektekostenverzekering, vakantietijd en meer.

  Voor meer informatie over onze huidige vacatures en hoe u kunt solliciteren, bezoekt u onze carrièrepagina of stuurt u ons een e-mail op werkenbij@vilto.nl. We kijken ernaar uit van je te horen en te zien hoe je ons kunt helpen vilto.nl naar het volgende niveau te tillen!

  100% tevredenheidsgarantie

  Onze #1 prioriteit is uw tevredenheid, wat er ook gebeurt. Als u een probleem heeft lossen we het op!

  Milieuvriendelijk

  Duurzaamheid is de kern van elk product dat we maken. Vilto producten zijn beter voor u en voor de planeet.

  Veilig afrekenen

  Wij gebruiken SSL-certificaten voor onze transacties, waardoor uw betalingsgegevens 100% worden beveiligd.